Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g1225g429kcal30.6g42.9g0g30.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g350g980kcal66.5g0.1g77g0g
Peruna, vanha, kuorittu 315g240kcal5.9g48.8g0.6g3.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g175g42kcal3.2g5.3g0.9g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g3381kcal212.4g194.2g157g74.2g
Valittu annoskoko2065g1691kcal106.2g97.1g78.5g37.1g
Annoskoko puolitettuna1033g845kcal53.1g48.6g39.3g18.6g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493