Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g1400g490kcal35g49g0g35g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Peruna, vanha, kuorittu 360g274kcal6.8g55.8g0.7g3.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g3864kcal242.8g221.8g179.4g84.8g
Valittu annoskoko2360g1932kcal121.4g110.9g89.7g42.4g
Annoskoko puolitettuna1180g966kcal60.7g55.5g44.9g21.2g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493