Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g1575g551kcal39.4g55.1g0g39.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g450g1260kcal85.5g0.1g99g0g
Peruna, vanha, kuorittu 405g308kcal7.6g62.8g0.8g4.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g225g54kcal4.1g6.8g1.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g4347kcal273.2g249.6g201.8g95.6g
Valittu annoskoko2655g2174kcal136.6g124.8g100.9g47.8g
Annoskoko puolitettuna1328g1087kcal68.3g62.4g50.5g23.9g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493