Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g175g61kcal4.4g6.1g0g4.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Peruna, vanha, kuorittu 45g34kcal0.8g7g0.1g0.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g483kcal30.4g27.8g22.4g10.8g
Valittu annoskoko295g242kcal15.2g13.9g11.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna148g121kcal7.6g7g5.6g2.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493