Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g1750g613kcal43.7g61.2g0g43.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g500g1400kcal95g0.1g110g0g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g250g60kcal4.5g7.5g1.3g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5900g4830kcal303.4g277.2g224.4g106g
Valittu annoskoko2950g2415kcal151.7g138.6g112.2g53g
Annoskoko puolitettuna1475g1208kcal75.9g69.3g56.1g26.5g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493