Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g2100g735kcal52.5g73.5g0g52.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g600g1680kcal114g0.2g132g0g
Peruna, vanha, kuorittu 540g411kcal10.2g83.7g1.1g5.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g300g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g5796kcal364.2g332.8g269.2g127.2g
Valittu annoskoko3540g2898kcal182.1g166.4g134.6g63.6g
Annoskoko puolitettuna1770g1449kcal91.1g83.2g67.3g31.8g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493