Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g263g92kcal6.6g9.2g0g6.6g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 68g51kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g38g9kcal0.7g1.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana885g725kcal45.6g41.6g33.6g16g
Valittu annoskoko443g362kcal22.8g20.8g16.8g8g
Annoskoko puolitettuna221g181kcal11.4g10.4g8.4g4g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493