Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g2800g980kcal70g98g0g70g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g800g2240kcal152g0.2g176g0g
Peruna, vanha, kuorittu 720g548kcal13.5g111.6g1.4g7.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g400g96kcal7.2g12g2g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g7728kcal485.4g443.6g358.8g169.6g
Valittu annoskoko4720g3864kcal242.7g221.8g179.4g84.8g
Annoskoko puolitettuna2360g1932kcal121.4g110.9g89.7g42.4g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493