Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g3150g1103kcal78.7g110.2g0g78.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g900g2520kcal171g0.3g198g0g
Peruna, vanha, kuorittu 810g617kcal15.2g125.6g1.6g8.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g450g108kcal8.1g13.5g2.3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g8694kcal546g499.2g403.8g190.8g
Valittu annoskoko5310g4347kcal273g249.6g201.9g95.4g
Annoskoko puolitettuna2655g2174kcal136.5g124.8g101g47.7g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493