Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g350g123kcal8.7g12.2g0g8.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g14g0.2g0.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1180g966kcal60.6g55.4g45g21.2g
Valittu annoskoko590g483kcal30.3g27.7g22.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna295g242kcal15.2g13.9g11.3g5.3g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493