Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g3500g1225kcal87.5g122.5g0g87.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1000g2800kcal190g0.3g220g0g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g500g120kcal9g15g2.5g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11800g9660kcal606.8g554.6g448.6g212g
Valittu annoskoko5900g4830kcal303.4g277.3g224.3g106g
Annoskoko puolitettuna2950g2415kcal151.7g138.7g112.2g53g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493