Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g438g153kcal10.9g15.3g0g10.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g63g15kcal1.1g1.9g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1475g1207kcal75.6g69.2g56g26.4g
Valittu annoskoko738g604kcal37.8g34.6g28g13.2g
Annoskoko puolitettuna369g302kcal18.9g17.3g14g6.6g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493