Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g525g184kcal13.1g18.4g0g13.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g20.9g0.3g1.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g75g18kcal1.4g2.3g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1770g1449kcal91g83.2g67.4g31.8g
Valittu annoskoko885g725kcal45.5g41.6g33.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna443g362kcal22.8g20.8g16.9g8g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493