Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1600g3125kcal299g0g216g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot320g928kcal44.8g3.2g83.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3872g8127kcal688.6g10.2g598.4g0g
Valittu annoskoko1936g4063kcal344.3g5.1g299.2g0g
Annoskoko puolitettuna968g2032kcal172.2g2.6g149.6g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973