Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet350g428kcal74.5g0g14g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g103kcal3.5g20.2g0.7g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g40g21kcal2.3g2.1g0.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g68g84kcal2g17.3g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2885g2024kcal214g81.4g89.6g0.2g
Valittu annoskoko1443g1012kcal107g40.7g44.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna721g506kcal53.5g20.4g22.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045