Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet467g571kcal99.4g0g18.7g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.7g17kcal0.9g0.8g1.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g333g137kcal4.7g27g1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g53g28kcal3g2.8g0.5g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g90g112kcal2.7g23g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.7g19kcal0.5g0.6g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3848g2700kcal285.8g108.4g119.8g0.2g
Valittu annoskoko1924g1350kcal142.9g54.2g59.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna962g675kcal71.5g27.1g30g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045