Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet700g856kcal149.2g0g28g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500g205kcal7g40.5g1.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas250g700kcal47.5g0g55g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g80g42kcal4.6g4.2g0.7g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g135g168kcal4.1g34.6g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g1g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5772g4050kcal429g163g179.4g0.4g
Valittu annoskoko2886g2025kcal214.5g81.5g89.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna1443g1013kcal107.3g40.8g44.9g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045