Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet934g1141kcal198.9g0g37.3g0g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g35kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g667g273kcal9.3g54g2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas333g934kcal63.4g0g73.4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g107g57kcal6.1g5.7g1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g180g223kcal5.4g46.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g37kcal1.1g1.3g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7696g5400kcal571.8g217.4g239.4g0.6g
Valittu annoskoko3848g2700kcal285.9g108.7g119.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna1924g1350kcal143g54.4g59.9g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045