Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1050g1284kcal223.7g0g42g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g750g308kcal10.5g60.8g2.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g120g64kcal6.8g6.4g1.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g203g251kcal6.1g51.9g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr15g42kcal1.2g1.4g3.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8658g6075kcal643.2g244.6g269.2g0.6g
Valittu annoskoko4329g3037kcal321.6g122.3g134.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna2165g1519kcal160.8g61.2g67.3g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045