Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet1400g1711kcal298.2g0g56g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1000g410kcal14g81g3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas500g1400kcal95g0g110g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g160g85kcal9.1g8.5g1.4g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g270g335kcal8.1g69.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11540g8097kcal857.2g325.8g358.6g0.8g
Valittu annoskoko5770g4048kcal428.6g162.9g179.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna2885g2024kcal214.3g81.5g89.7g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045