Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet233g285kcal49.7g0g9.3g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g167g68kcal2.3g13.5g0.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g27g14kcal1.5g1.4g0.2g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g45g56kcal1.4g11.5g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.3g9kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1924g1350kcal142.8g54.2g59.6g0.2g
Valittu annoskoko962g675kcal71.4g27.1g29.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna481g338kcal35.7g13.6g14.9g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045