POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.
Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Laita jääkaappiin odottamaan.
TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä
ja sipuli.
Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.
Mausta maun mukaan.
Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.
Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.
Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.
Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.
Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaaRannekoru