Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%313g532kcal62.6g0g31.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g563g912kcal47.3g67.6g44.5g26.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g313g375kcal7.2g15g31.3g0g
Rypsiöljy 31g277kcal0g0g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g4192kcal234.2g165.2g276.8g53g
Valittu annoskoko1220g2096kcal117.1g82.6g138.4g26.5g
Annoskoko puolitettuna610g1048kcal58.6g41.3g69.2g13.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257