Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%375g638kcal75.1g0g37.5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g676g1095kcal56.8g81.1g53.4g31.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g375g451kcal8.6g18g37.5g0g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g5031kcal281g198.2g331.8g63.6g
Valittu annoskoko1464g2515kcal140.5g99.1g165.9g31.8g
Annoskoko puolitettuna732g1258kcal70.3g49.6g83g15.9g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257