Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%438g745kcal87.6g0g43.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g788g1277kcal66.2g94.6g62.3g37.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g438g526kcal10.1g21g43.8g0g
Rypsiöljy 44g387kcal0g0g43.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g5869kcal327.8g231.2g387.4g74.2g
Valittu annoskoko1708g2934kcal163.9g115.6g193.7g37.1g
Annoskoko puolitettuna854g1467kcal82g57.8g96.9g18.6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257