Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%563g957kcal112.6g0g56.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1014g1642kcal85.1g121.6g80.1g47.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g563g676kcal13g27g56.3g0g
Rypsiöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g7545kcal421.4g297.2g498g95.2g
Valittu annoskoko2196g3773kcal210.7g148.6g249g47.6g
Annoskoko puolitettuna1098g1886kcal105.4g74.3g124.5g23.8g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257