Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%626g1064kcal125.1g0g62.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1126g1824kcal94.6g135.1g89g52.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g626g751kcal14.4g30g62.6g0g
Rypsiöljy 63g553kcal0g0g62.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g8384kcal468.2g330.2g553.6g105.8g
Valittu annoskoko2440g4192kcal234.1g165.1g276.8g52.9g
Annoskoko puolitettuna1220g2096kcal117.1g82.6g138.4g26.5g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257