Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50.1g0g25g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g451g730kcal37.8g54.1g35.6g21.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250g300kcal5.8g12g25g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g3353kcal187.4g132.2g221.2g42.4g
Valittu annoskoko976g1677kcal93.7g66.1g110.6g21.2g
Annoskoko puolitettuna488g838kcal46.9g33.1g55.3g10.6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257