Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g80g447kcal6.7g44g27.2g0g
Vispikerma Flora 20%350g770kcal10.5g17.5g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g5436kcal132.6g349g382g21.2g
Valittu annoskoko960g2718kcal66.3g174.5g191g10.6g
Annoskoko puolitettuna480g1359kcal33.2g87.3g95.5g5.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452