Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%500g850kcal100g0g50g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino500g1700kcal115g265g18.5g30g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800g271kcal24.5g39.2g0.8g0g
Ketsuppi, Felix50g45kcal0.5g10.5g0.3g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g100g280kcal19g0.1g22g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50g180kcal14g1g13.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4690g7218kcal582.6g683g233g69.2g
Valittu annoskoko2345g3609kcal291.3g341.5g116.5g34.6g
Annoskoko puolitettuna1173g1805kcal145.7g170.8g58.3g17.3g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649