Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal4g8.2g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kookosöljy 100g10g89kcal0.1g0g9.9g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g530g270kcal7.4g39.8g5.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g50g15kcal0.5g3g0.5g1.5g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)15g11kcal0.2g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g3542kcal244.8g124g225.4g10.4g
Valittu annoskoko1220g1771kcal122.4g62g112.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna610g886kcal61.2g31g56.4g2.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536