Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)400g656kcal100g3.6g26.4g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g150g525kcal42g0g37.5g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Ketsuppi, Felix100g90kcal1g21g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g5656kcal416g607.4g166.6g25.6g
Valittu annoskoko1160g2828kcal208g303.7g83.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna580g1414kcal104g151.9g41.7g6.4g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560