Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g1000g250kcal10g46g3g18g
Margariini, 60%, Rainbow75g413kcal0.7g0.7g45g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20g72kcal2.6g14g0.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 110g334kcal9.6g60.9g2.1g15.3g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3357g3240kcal66.2g485.2g103.4g75.8g
Valittu annoskoko1679g1620kcal33.1g242.6g51.7g37.9g
Annoskoko puolitettuna839g810kcal16.6g121.3g25.9g19g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967