Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g270g362kcal24.1g49.2g7g11.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g130kcal3.7g25.6g1.9g5.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g100g390kcal2g2.5g42g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200g160kcal26g4g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2248g3388kcal116.2g175g249g37.4g
Valittu annoskoko1124g1694kcal58.1g87.5g124.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna562g847kcal29.1g43.8g62.3g9.4g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143