Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g304g407kcal27.1g55.3g7.9g13.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)417g146kcal4.2g28.7g2.1g5.8g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.5g0g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g113g439kcal2.3g2.8g47.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki225g180kcal29.3g4.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2529g3812kcal131g196.6g280.6g42g
Valittu annoskoko1265g1906kcal65.5g98.3g140.3g21g
Annoskoko puolitettuna632g953kcal32.8g49.2g70.2g10.5g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143