Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g34g45kcal3g6.1g0.9g1.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g13g49kcal0.3g0.3g5.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.3g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g424kcal14.8g21.8g31.2g4.6g
Valittu annoskoko141g212kcal7.4g10.9g15.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna70g106kcal3.7g5.5g7.8g1.2g
Arvot/100g100g151kcal5.3g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143