Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g338g453kcal30.1g61.5g8.8g14.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)463g162kcal4.6g31.9g2.3g6.5g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Voi 38g272kcal0.4g0.2g30.5g0g
Rypsiöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g125g488kcal2.5g3.1g52.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki250g200kcal32.5g5g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2810g4235kcal145g218.6g311.6g46.6g
Valittu annoskoko1405g2118kcal72.5g109.3g155.8g23.3g
Annoskoko puolitettuna703g1059kcal36.3g54.7g77.9g11.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143