Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g405g543kcal36.1g73.8g10.5g17.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)556g194kcal5.6g38.3g2.8g7.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.6g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.6g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g150g586kcal3g3.8g63.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki300g240kcal39g6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3372g5082kcal174.2g262.6g374g56.2g
Valittu annoskoko1686g2541kcal87.1g131.3g187g28.1g
Annoskoko puolitettuna843g1271kcal43.6g65.7g93.5g14.1g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143