Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g473g634kcal42.1g86.1g12.3g20.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)648g227kcal6.5g44.7g3.2g9.1g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Rypsiöljy 79g697kcal0g0g78.8g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g175g683kcal3.5g4.4g73.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki350g280kcal45.5g7g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3934g5929kcal203.2g306.2g436.2g65.4g
Valittu annoskoko1967g2965kcal101.6g153.1g218.1g32.7g
Annoskoko puolitettuna984g1482kcal50.8g76.6g109.1g16.4g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143