Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g540g724kcal48.1g98.3g14g23.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g200g780kcal4g5g84g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4492g6770kcal232.2g349.6g498g74.6g
Valittu annoskoko2246g3385kcal116.1g174.8g249g37.3g
Annoskoko puolitettuna1123g1693kcal58.1g87.4g124.5g18.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143