Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g541g724kcal48.1g98.4g14.1g23.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)741g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Voi 60g436kcal0.7g0.2g48.8g0g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g200g781kcal4g5g84.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4496g6776kcal232.2g349.8g498.6g74.6g
Valittu annoskoko2248g3388kcal116.1g174.9g249.3g37.3g
Annoskoko puolitettuna1124g1694kcal58.1g87.5g124.7g18.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143