Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g608g815kcal54.1g110.7g15.8g26.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)833g292kcal8.3g57.5g4.2g11.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Voi 68g490kcal0.8g0.3g54.9g0g
Rypsiöljy 101g896kcal0g0g101.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g225g878kcal4.5g5.6g94.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki450g360kcal58.6g9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5058g7623kcal261.2g393.6g560.8g84g
Valittu annoskoko2529g3812kcal130.6g196.8g280.4g42g
Annoskoko puolitettuna1265g1906kcal65.3g98.4g140.2g21g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143