Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g68g91kcal6g12.3g1.8g2.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g25g98kcal0.5g0.6g10.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki50g40kcal6.5g1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g847kcal29g43.6g62.6g9.2g
Valittu annoskoko281g424kcal14.5g21.8g31.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna141g212kcal7.3g10.9g15.7g2.3g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143