Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g676g905kcal60.1g123g17.6g29.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)926g324kcal9.3g63.9g4.6g13g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61g0g
Rypsiöljy 113g996kcal0g0g112.6g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g250g976kcal5g6.3g105.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki500g400kcal65.1g10g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5620g8470kcal290.6g437.6g623g93.6g
Valittu annoskoko2810g4235kcal145.3g218.8g311.5g46.8g
Annoskoko puolitettuna1405g2118kcal72.7g109.4g155.8g23.4g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143