Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g946g1267kcal84.2g172.1g24.6g40.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1296g454kcal13g89.4g6.5g18.1g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Voi 105g762kcal1.3g0.4g85.4g0g
Rypsiöljy 158g1394kcal0g0g157.6g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g350g1366kcal7g8.8g147.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki701g561kcal91.1g14g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7868g11858kcal406.8g612.2g872.2g130.8g
Valittu annoskoko3934g5929kcal203.4g306.1g436.1g65.4g
Annoskoko puolitettuna1967g2965kcal101.7g153.1g218.1g32.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143