Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g101g136kcal9g18.4g2.6g4.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)139g49kcal1.4g9.6g0.7g1.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g38g146kcal0.8g0.9g15.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki75g60kcal9.8g1.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana843g1271kcal43.6g65.4g93.6g14g
Valittu annoskoko422g635kcal21.8g32.7g46.8g7g
Annoskoko puolitettuna211g318kcal10.9g16.4g23.4g3.5g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143