Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1080g1447kcal96.1g196.6g28.1g46.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1480g518kcal14.8g102.1g7.4g20.7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g400g1560kcal8g10g168g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki800g640kcal104g16g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8984g13540kcal464g699.2g996.2g149.2g
Valittu annoskoko4492g6770kcal232g349.6g498.1g74.6g
Annoskoko puolitettuna2246g3385kcal116g174.8g249.1g37.3g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143