Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1081g1449kcal96.2g196.7g28.1g46.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1481g519kcal14.8g102.2g7.4g20.7g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Rypsiöljy 180g1593kcal0g0g180.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g400g1561kcal8g10g168.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki801g641kcal104.1g16g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8992g13553kcal464.4g699.6g996.8g149.4g
Valittu annoskoko4496g6776kcal232.2g349.8g498.4g74.7g
Annoskoko puolitettuna2248g3388kcal116.1g174.9g249.2g37.4g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143