Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1216g1630kcal108.2g221.3g31.6g52.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1667g583kcal16.7g115g8.3g23.3g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Voi 135g980kcal1.6g0.5g109.9g0g
Rypsiöljy 203g1792kcal0g0g202.7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g450g1757kcal9g11.3g189.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki901g721kcal117.1g18g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10116g15246kcal522.6g787.2g1121.6g168.2g
Valittu annoskoko5058g7623kcal261.3g393.6g560.8g84.1g
Annoskoko puolitettuna2529g3812kcal130.7g196.8g280.4g42.1g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143