Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g135g181kcal12g24.6g3.5g5.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g50g195kcal1g1.3g21g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1124g1694kcal58.2g87.8g124.4g18.8g
Valittu annoskoko562g847kcal29.1g43.9g62.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna281g424kcal14.6g22g31.1g4.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143